X

Una desena de localitzadors nacionals exploren el potencial de Menorca per acollir rodatges

S'emmarca dins la primera edició del Menorca Film Market

15/11/2022

Una desena de localitzadors nacionals exploren el potencial de Menorca per acollir rodatges

La primera edició del Menorca Film Market ja està en marxa. Organitzada per la Fundació Foment del Turisme a través de la Menorca Film Comission, reunirà un centenar de professionals del sector que cerquen aliances per a la coproducció, la venda o distribució de projectes de ficció audiovisuals. Se n’hi exposaran un total de 24 i alguns d’ells podrien gravar-se a l’illa. Al mateix temps, un grup de localitzadors també explora el potencial de Menorca per fer-hi futures gravacions.

Una desena de localitzadors nacionals exploren el potencial de Menorca per acollir rodatges de pel·lícules o anuncis. De la mà de la recentment creada Menorca Film Comission, visiten i fotografien diferents espais emblemàtics de l’illa, com s’Enclusa o Lithica.

La singularitat de l’escenari és un punt a favor, però la producció i la logística també són molt importants

Impulsar els projectes audiovisuals a l’illa i fer-los viables és, de fet, l’objectiu principal de la Menorca Film Comission que, en paral·lel, acaba d’inaugurar el Menorca Film Market, que permetrà crear aliances entre professionals del sector.

Durant l’esdeveniment -que durarà dos dies-, es presentaran un total de 24 projectes que s’exposaran a través de sessions de pitching audiovisual i reunions per a la seva producció, venda i distribució.

15/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT