X

Una dona ferida greu després de rebre un tret a Platja de Palma

Un home i una dona han estat detinguts com a presumptes responsables del tiroteig. La Policia no descarta més detencions

17/09/2022

Una dona ferida greu després de rebre un tret a Platja de Palma

Redacció

Eren les 6 del dematí quan s’ha sentit un tret. Una jove de 24 anys ha caigut en terra, greu per una arma de foc. Amb ambulància l’han traslladat a Son Espases, està ingressada a l’UCI.

Agents de la Policia Nacional han acordonat la zona i han evitat la fugida d’una parella que era a l’interior d’un immoble ubicat als voltants del sinistre. Són un home i una dona que romanen en dependències policials.

Els agents han trobat l’arma i un paquet que han analitzat. També han parlat amb veïnats i han fet buidar diversos contenidors de fems en cas que hi hagués alguna altra arma, com un matxet.

Els agents d’homicidis, Policia Científica i Seguretat Ciutadana s’encarreguen de la investigació.

No són freqüents els tirotejos a Palma, però fa tot just dos mesos n’hi va haver un altre al barri de Son Oliva, en aquella ocasió es va produir per la rivalitat de dos clans: ‘Los Pelúos’ i ‘Los Sheriff’. Al seu autor, un home de 56 anys, li imputaren un delicte d’intent d’homicidi i un altre de tinença il·lícita d’armes.

17/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris