X

Una dotzena de locals de restauració de Santa Catalina tenen previst tancar definitivament

És el balanç que fa l'Associació de Restauradors de la barriada, que assegura a més que una vintenta de negocis tancaran temporalment

19/12/2020

Noticies Actualitat

Una dotzena de locals de restauració de Santa Catalina, a Palma, tenen previst tancar de manera definitiva. Després de les noves restriccions d’aquesta setmana. A més, una vintena tanquen temporalment. Aquest és el balanç que fa l’Associació de Restauradors de la barriada.

En Dani no té possibilitat de posar terrassa. I ha hagut d’apostar pel menjar per endur-se’n, que no li està donant bons resultats. Si les restriccions s’allarguen en el temps, no descarta tancar.

El Vandal és un dels vint locals que ha abaixat persianes de manera temporal. És un restaurant interior, i només té una terrassa situada a la zona d’aparcament. De moment, ha donat vacances als seus treballadors i no descarta haver-los de tornar a posar en ERTO.

Set anys després d’obrir, el Bindi tanca portes de manera definitiva. La seva propietària va prendre la decisió a finals d’octubre davant el degoteig constant de restriccions al sector.

Unes restriccions, les d’aquesta setmana, que arriben en unes dates molt importants per al sector.

 

19/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris