societat

Demanen 5 anys de presó per a l’ex interventora de Sineu que nega haver desobeït un embargament

Va tramitar com a interventora una reducció de 600 a 300 euros en l'embargament que pesava sobre la seva nòmina fruit d'una sentència judicial

Demanen+5+anys+de+pres%C3%B3+per+a+l%27ex+interventora+de+Sineu+que+nega+haver+desobe%C3%AFt+un+embargament

La secretaria municipal de Puigpunyent defensa que és innocent d’haver rebaixat prop de 300 euros l’embargament de part del seu sou quan era secretària-interventora a Sineu. El judici contra Margalida Mulet a l’Audiència Provincial ha quedat vist per a sentència després d’escoltar el testimoni dels antics batles sineuers, Josep Oliver i Pere Joan Jaume, que han declarat que no estava autoritzada per dur a terme aquest canvi.

Mulet va tramitar com a secretària municipal una reducció de 600 a 300 euros en l’embargament que pesava sobre la seva nòmina fruit d’una sentència judicial. Motiu pel qual el fiscal l’acusa de falsedat documental i demana cinc anys de presó per ella o, alternativament, una condemna a 10 anys d’inhabilitació per a funció o càrrec públic per prevaricació. Margalida Mulet al·lega que va ser un error sense ànim de delicte perquè pensava que la llei l’emparava donada la mala situació econòmica, diu, que patia. “Amb l’embargament de part del sou em quedà un sou de mil euros amb què havíem de viure tres persones i acabaren embargant-me la casa”, ha declarat Mulet durant la vista judicial d’avui.

En el passat, la funcionària ha tengut altres litigis als ajuntaments de Bunyola, Campanet i Capdepera, on també va desenvolupar el càrrec de secretària-interventora i on va ser expedientada.

Sineuers Independents va denunciar que havia estat cobrant un complement que no li corresponia i ella va responsabilitzar-ne l’anterior secretari municipal i el batle Oliver. S’obrí un expedient disciplinari contra ella, que es donà de baixa. Denuncia que patí mobbing a les oficines municipals i també persecució mediàtica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Felanitx celebra, com cada 24 de juny, el ball de Sant Joan Pelós

Declarada Festa d'Interès Cultural pel Consell de Mallorca, el ball representa Sant Joan Baptista

Xoc frontal entre dos turismes a la carretera general de Menorca

L'accident ha passat poc abans de les 06.30 hores a l'altura de Torre Solí

La tranquil·litat dels Jocs des Pla del dematí atreu a centenars de famílies

Tot i que només es celebren dos dels tres jocs, ensortilla i córrer abraçats, han servit per escalfar els motors...

Tècnics de Medi Ambient vigilen el fondeig d’embarcacions a Formentera

Des de mitjans maig es du a terme aquest control