societat

Demanen 5 anys de presó per a l’ex interventora de Sineu que nega haver desobeït un embargament

Va tramitar com a interventora una reducció de 600 a 300 euros en l'embargament que pesava sobre la seva nòmina fruit d'una sentència judicial

Demanen+5+anys+de+pres%C3%B3+per+a+l%27ex+interventora+de+Sineu+que+nega+haver+desobe%C3%AFt+un+embargament

La secretaria municipal de Puigpunyent defensa que és innocent d’haver rebaixat prop de 300 euros l’embargament de part del seu sou quan era secretària-interventora a Sineu. El judici contra Margalida Mulet a l’Audiència Provincial ha quedat vist per a sentència després d’escoltar el testimoni dels antics batles sineuers, Josep Oliver i Pere Joan Jaume, que han declarat que no estava autoritzada per dur a terme aquest canvi.

Mulet va tramitar com a secretària municipal una reducció de 600 a 300 euros en l’embargament que pesava sobre la seva nòmina fruit d’una sentència judicial. Motiu pel qual el fiscal l’acusa de falsedat documental i demana cinc anys de presó per ella o, alternativament, una condemna a 10 anys d’inhabilitació per a funció o càrrec públic per prevaricació. Margalida Mulet al·lega que va ser un error sense ànim de delicte perquè pensava que la llei l’emparava donada la mala situació econòmica, diu, que patia. “Amb l’embargament de part del sou em quedà un sou de mil euros amb què havíem de viure tres persones i acabaren embargant-me la casa”, ha declarat Mulet durant la vista judicial d’avui.

En el passat, la funcionària ha tengut altres litigis als ajuntaments de Bunyola, Campanet i Capdepera, on també va desenvolupar el càrrec de secretària-interventora i on va ser expedientada.

Sineuers Independents va denunciar que havia estat cobrant un complement que no li corresponia i ella va responsabilitzar-ne l’anterior secretari municipal i el batle Oliver. S’obrí un expedient disciplinari contra ella, que es donà de baixa. Denuncia que patí mobbing a les oficines municipals i també persecució mediàtica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El tancament perimetral frena els viatges fora de l’arxipèlag per Setmana Santa

Menorca i Eivissa han estat unes de les destinacions predilectes per a aquestes vacances

Carrera al rectorat de la UIB: Carme Orte versus Jaume Carot

Tots dos aposten per la digitalització de les aules un cop superada la pandèmia

La Policia Local denuncia 18 persones per participar en festes il·legals a Eivissa

Es tracta de tres intervencions a tres habitatges en els quals hi havia persones no convivents que no respectaven el...

A falta d’ofertes de feina augmenten els cursos de formació

La situació generada per la pandèmia ha provocat un augment del nombre de persones que cerquen alternatives laborals