X

Una exposició recull les portades dels 50 anys de la revista ‘Eivissa’

A la mostra els ciutadans poden consultar a través d'un qr els més de mil articles que s'hi han publicat, de temàtiques com història, cultura, economia o medi ambient

17/11/2022

Una exposició recull les portades dels 50 anys de la revista ‘Eivissa’

La Sala de Cultura sa Nostra d’Eivissa exposa, a partir de demà a la tarda, les portades de la revista Eivissa que, enguany, fa 50 anys. Una publicació que edita l’Institut d’Estudis Eivissencs i que, durant aquest mig segle, ha publicat més de 1.000 articles de temes tan variats com història, ciència, economia, tradicions o medi ambient.

Des de la primera portada, publicada l’any 72, fins a la darrera, causalment el número 72, es poden veure a la mostra. El recull d’aquestes publicacions que marquen la història de l’Institut d’Estudis Eivissencs, i que son testimoni de l’evolució de l’illa, son ara a l’abast de tothom.

Els articles es poden consultar a través d’un QR que es troba a la sala de cultura Sa Nostra de Vila. Allà pengen les portades, que mostren des de fotografies fins a pintures de destacats artistes.

A l’exposició, també hi trobam les portades del predecessor de la revista Eivissa, que feia la societat cultural Ebusus, del 1944. Es deia Ibiza, ja que en aquella època només es podia publicar en castellà.

La mostra es podrà veure fins dia sis de gener.

 

17/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT