menorca

Una immobiliària multinacional ultima la compra de cinc allotjaments turístics a S’Algar per 31 milions

Amb aquesta operació la majoria de les places hoteleres del nucli passarien a mans de Stonewegliving, amb seu a Suïssa


A Menorca, una empresa immobiliària multinacional ultima la compra de dos hotels i tres complexos d’apartaments a S’Algar per poc més de 30 milions d’euros amb l’objectiu de modernitzar establiments obsolets. Són just els allotjaments construïts ara fa mig segle que al 2015 la família fundadora de la urbanització va vendre a un grup hoteler mallorquí.

Amb aquesta operació, la majoria de les places hoteleres de S’Algar passarien a mans de la immobiliària Stonewegliving, amb seu central a Suïssa, i que ha reformat edificis històrics a Madrid i Barcelona i també a la costa espanyola. Ara, s’ha decidit per adquirir i reformar cinc establiments a l’illa de Menorca.

S’Algar és una urbanització de la costa de Sant Lluís. Tot i no tenir platja, l’empresari menorquí Gabino Sintes va apostar per construir-hi establiments turístics als anys 60, els quals van ser l’origen del nucli. Un d’aquests establiments és aquest hotel, l’hotel San Luis, i també l’hotel S’Algar, a primera línia de mar, actualment tots dos de 4 estrelles i que junts sumen més de 350 habitacions.

La família fundadora va vendre els dos hotels juntament amb 3 complexos d’apartaments al grup Port Blue Hotels el 2015. Aquest mes d’octubre, una empresa lligada a Stoneweg ha entrat deu sol·licituds de llicències d’obres a l’Ajuntament de Sant Lluís per renovar aquests mateixos establiments, la qual cosa revaloraria aquest nucli turístic.

En els darrers quatre anys, Menorca ha vist com s’ha duplicat el nombre de places hoteleres de categoria superior. Si el 2016 n’hi havia un total de 5.016 de quatre i cinc estrelles, el 2020 augmentaren fins a 9.395.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. sxsa 29/10/2020

    asda

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la rehabilitació de l’aljub des Mercadal

També es preveu la recuperació d'un altre enclavament patrimonial de Menorca, el pont de sa Bova, a Ferreries

Pren possessió el senador menorquí del PP Cristóbal Marqués

Marqués substitueix Jordi López, que va renunciar per motius personals i professionals

La processó dels Tres Tocs es durà a terme dins la Catedral de Menorca

La darrera vegada que es celebrà dins la Seu menorquina va ser el 1980, quan el mal temps n'impedí la...

Els experts recomanen l’abstinència de les pantalles per combatre la dependència tecnològica

La psicòloga Gabriela Paoli dóna pautes per conviure de manera sana amb la tecnologia al llibre "Salud Digital"