X

Una mitjana d’una vintena de baixes de docents queden sense cobrir cada setmana a les Pitiüses

Sindicats i FAPA demanen solucions a Educació, que assegura que d'aquí a unes setmanes es decidiran els complements de difícil i molt difícil cobertura

06/05/2024

Una mitjana d’una vintena de baixes de docents queden sense cobrir cada setmana a les Pitiüses

Devers una vintena de baixes, de mitjana, durant el curs escolar queden sense cobrir a Eivissa i Formentera. Els sindicats parlen d’un “drama” que afecta sobretot la Formació Professional i la secundària. La Conselleria d’Educació afirma que enguany hi ha menys baixes sense substituir que en anys anteriors.

La darrera setmana van quedar 22 substitucions a les Pitiüses sense cobrir i aquesta setmana 15. Unes xifres que, segons el sindicat STEI, són habituals i les atribueixen a la manca d’habitatge assequible. La situació és més greu a Formació Professional i secundària i en matèries com matemàtiques, física i química, cuina i alemany.

Educació reconeix que la manca de substitucions és un problema greu i asseguren que a la mesa d’insularitat que s’ha de celebrar aquest mes a Formentera decidiran quines places es declararan de difícil o molt difícil cobertura.

Pares i sindicats demanen que no es facin diferències entre docents perquè tots tenen les mateixes dificultats… Educació també recorda que encara està en estudi l’encaix legal de llogar habitacions d’hotels a professors.

06/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris