X

Una mort més per covid a Balears i 62 nous casos mentre baixa la pressió als hospitals

Aquest dimecres s'ha comunicat una nova víctima mortal: es tracta d'un pacient amb Covid-19 de 73 anys que va romandre ingressat a l'UCI de Can Misses 32 dies

07/04/2021

Una mort més per covid a Balears i 62 nous casos mentre baixa la pressió als hospitals

Aquest dimecres s’ha registrat un lleuger augment dels contagis per coronavirus a les Balears. La Conselleria de Salut ha notificat 62 casos nous, són més que els curats, 42, i s’ha comunicat una nova víctima mortal: es tracta d’un pacient amb Covid-19 de 73 anys que va romandre ingressat a l’UCI de Can Misses 32 dies. Va morir la setmana passada. Ja són 780 persones que han perdut la vida amb coronavirus i els casos actius estan estables però creixen amb 19 persones més i encara superen els 1.200 malalts.

Casos covid aquest dimecres a Balears.

Per contra, millora la pressió de la malaltia en els hospitals balears. A Mallorca, hi ha dues persones manco a planta, avui són 34; les Unitats de Cures Intensives continuen amb 13 pacients. Mentrestant, el Mateu Orfila de Menorca continua lliure de malalts Covid.

I a Eivissa, ara hi ha 5 malalts a l’UCI, són un menys que ahir. I a planta, no hi ha canvis, continuen sent 15 persones les que hi romanen ingressades. Aquesta davallada dels casos crítics per covid a Can Misses ha permès recuperar l’espai natural de l’UCI a l’Hospital. Segons l’Àrea de Salut de les Pitiüses, en aquests darrers 30 dies, el nombre de pacients crítics hospitalitzats ha baixat en quasi un 70%. I això ha permès tornar la Unitat de Cures Intesives al seu espai natural amb 15 boxs i deixar la zona de cirurgia major ambulatòria. Una passa més, segons Salut, cap a la desescalada progressiva prevista en el pla de contingència.

Situació hospitalària de malalts covid aquest dimecres.

07/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT