societat

Una nina de 13 anys rep una pallissa a Sineu a mans d’una altra adolescent

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i patrullarà pel poble per tal de desactivar grups conflictius


L’agressió començà, segons un portaveu de la família, davant l’estació. Dos grups d’adolescents intercanviaren un diàleg que, segons aquest familiar, pretenia provocar la colla amb què anava la nina agredida, de 13 anys. La brega, llavors, es traslladà fins a les pèrgoles del bus. I allà apallissaren l’adolescent.

Aquest xat al qual ha tengut accés IB3 notícies reconeix la pallissa i en braveja: “s’ha guanyat els meus respectes”, diu el text, referint-se a la presumpta agressora. La nina agredida, per part seva, va acabar a l’hospital d’Inca amb un quadre de policontusions i ansietat.

La família ha interposat denúncia davant la Guàrdia Civil, mentre que l’Ajuntament, al·lega impotència perquè operen a Sineu grups d’adolescents conflictius, diu el batle, a qui també s’han enfrontat

Es complicat perquè es tracta de menors. La Guàrdia Civil patrullarà avui horabaixa per Sineu mentre que la denúncia seguirà el seu curs a la Fiscalia de Menors.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Maria 17/09/2021

    Mira de primeras yo estaba, y no explican los sucesos correctamente , no ponen que las 3 se estaban metiendo con ella por que eran amigas y ya no querían serlo y la molestaban desde hace varios días. Además que la supuesta víctima fue la primera en agredir tanto verbalmente como ficamente así que cuando difundáis una noticia , hacerlo correctamente y informaros de la situación y no sólo escuchéis a la supuesta víctima, por que si no llega a ser una persona fuerte ahora no sería la misma historia ya que han habido 3 agresores hacia una persona..

Cercador |


més contingut relacionat

La botellada esclata a algunes ciutats d’Espanya

Fins i tot, hi ha hagut ferits per arma blanca a Madrid

La Policia Local assegura que s’aixequen més actes de droga de les que Sanitat pot assumir

Per aquest motiu, s'han anul·lat desenes d'actes de droga, ja que no arriben a temps les anàlisis

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l'ús de les mascaretes en els espais exteriors públics

Una dona, ferida greu després de caure d’una alçada de 12 metres al Salt des Freu

La víctima ha estat traslladada en ambulància fins a l'Hospital Universitari de Son Espases i s'ha activat el codi Politrauma