X

Una nova associació aplegarà els interessos dels comerciants i industrials de Ferreries

Vuit anys després, ACOINFE pren el relleu ACOFE a l'antiga Associació de Comerciants de Pime-Menorca

17/04/2024

Una nova associació aplegarà els interessos dels comerciants i industrials de Ferreries

Ferreries presentarà aquest dijous la nova associació de comerciants i industrials del municipi. És ACOINFE. Vuit anys després, agafa el relleu a la desapareguda Associació de Comerciants de PIME. Vol defensar, indistintament, els interessos de botigues i empreses del centre comercial, el polígon i la urbanització de Cala Galdana.

La nova associació defensarà els interessos de les empreses i els establiments comercials, la indústria i la resta d’activitats econòmiques del municipi. A la junta, que presideix Hèctor Carreras, hi són representats els diferents sectors de l’economia local: l’alimentació, la indústria, els serveis, l’estètica i la perruqueria, els allotjaments, el comerç, l’hostaleria o el sector primari.

Un dels factors que han fet possible el naixement de l’associació és el compromís assolit per l’Ajuntament, que tindrà presència a la junta, de fer els estatuts i fer-se’n càrrec, també, dels tràmits per a la seva constitució.

Un cop constituïda, el pas següent, ara, és dissenyar la imatge corporativa de l’associació. Ferreries té, actualment, un centenar d’indústries i botigues arreu del terme municipal.

17/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Joana Isabel 17/04/2024

    Una informació més a saber,,,,,,Qué tot sigui per es bé de Ferreries