X

Una oportunitat perduda

Els primers quaranta-cinc minuts varen tenir control vermell gràcies a dominar el joc i també les àrees. Però en futbol tot és susceptible de canvi i així va ser

01/11/2019

Una oportunitat perduda

Imatge del RCD Mallorca

El Mallorca sortí al terreny de joc amb mentalitat de lluita i també amb la profunditat necessària per intimidar al contrari. Jugar contra Osasuna sempre és sinònim d’intensitat i de disputa. Els mallorquins varen fer dues parts molt diferenciades i amb possibilitats absolutament contràries. Vicente Moreno, dins un partit difícil control, es va moure de forma diferent. Lumor per l’esquerra, Gámez per la dreta i l’amenaça de Lago Junior per intimidar l’esquena d’Estupiñan. Aquí va guanyar una posició i es va fer acreditor a la victòria.

Els primers quaranta-cinc minuts varen tenir control vermell gràcies a dominar el joc i també les àrees. Però en futbol tot és susceptible de canvi i així va ser. Jogoba Arrasate intentà dur el seu joc de pilota a banda, per trobar situacions d’avantatge, i tot es va girar.

Allà va trobar profit i el Mallorca es va convertir en transparent. L’opció dels dos davanters, desprès d’encaixar, va serví per tenir més aliment a la línia d’avantguarda però també desprotegí la zona de mitjos. I ho va fer de forma molt perillosa. De fet a l’estona final el desequilibri posicional aproximà el partit a la derrota.

Finalment es va sumar un empat que es pot considerar just i ajustat a la feina dels dos equips. Ara la Lliga torna a jugar-se lluny de la protecció de Son Moix i aquí el Mallorca està obligat a donar un pas endavant.

01/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris