economia

Agricultors balears aprenen tècniques fruiteres a Lleida

El programa impulsat per la Conselleria també preveu viatges a Aragó, Cantàbria o Astúries

Agricultors+balears+aprenen+t%C3%A8cniques+fruiteres+a+Lleida

Aprendre tècniques agrícoles d’altres pagesos d’arreu de l’Estat. Aquest és l’objectiu principal d’un programa impulsat pel Govern i que ja ha començat aquesta setmana. La primera aturada ha estat a Lleida.

Quaranta agriculturs mallorquins, menorquins i eivissencs s’han format durant 4 dies de les tècniques emprades a Lleida a l’hora de cultivar fruites i hortalisses. El grup balear, acompanyat pel conseller d’Agricultura Vicenç Vidal, ha tengut l’ocasió de visitar laboratoris biotecnològics i camps de llavors, alhora que rebien les explicacions i consells dels col·legues lleidatans, tot un referent de cultiu de fruites a tot l’Estat.

Amb la llibreta en la mà, els agricultors balears no perdien cap detall de les explicacions, sobretot les relacionades amb l’agricultura ecològica i el cooperativisme, de cada vegada més present al sector primari de les Illes.

El programa, impulsat per la Conselleria, també programa viatges de formació i intercanvi a altres regions agrícoles de l’Estat, com Aragó, Cantàbria o Astúries.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Balears assumirà les repatriacions dels turistes que donin positiu per Covid-19

Es tracta d'una pòlissa d'assegurança de la qual es podrà beneficiar qualsevol visitant que s'allotgi als establiments registrats per Turisme....

Les agències augmenten la seva activitat amb el final de l’estat d’alarma

Acaben els tancaments perimetrals de les comunitats autònomes i això anima molts illencs a sortir de les Balears