L'ESADIB fa 12 anys que forma a persones no només en arts escèniques sinó per liderar esdeveniments, escriure dramatúrgia o expressar-se en públic
Avui és 27 de març i es commemora el Dia Mundial del Teatre. Cada any a les Balears es graduen una quinzena d’alumnes a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESADIB). Actualment el sector, tot i que passa per un mal moment econòmic, no deixa de créixer a les Illes. Perquè estudiar Art Dramàtic no només significa ser actor o actriu. Fa 12 anys que l’Escola està en funcionament i forma a persones per a parlar en públic, crear equips de feina, liderar esdeveniments i escriure guions de ficció o teatre.
Així ho assegura el director de l’ESADIB, Pere Fullana, qui reconeix que les empreses de cada vegada demanden més treballadors amb aquestes característiques, de fet hi ha professionals que es dediquen al teatre terapèutic. A més, diu Fullana, qui estudia Arts Escèniques pot aprofitar els seus coneixements per impartir classes en primària o secundària.
Cada curs, a l’ESADIB, admeten 24 persones que es divideixen en dos cursos. A l’escola es fan altres activitats i tallers, són els cursos de formació continua destinats tan a persones del centre com a amateurs. L’objectiu ampliar els coneixements en art dramàtic.