X

Una sentència obliga la Conselleria de Turisme a obrir expedient sancionador al Botel Alcudiamar

Fa 20 anys es va obrir amb llicència per allotjar navegants o alumnes de l'Escola de vela, però s'ha convertit en un hotel de 4 estrelles

23/11/2023

Una sentència obliga la Conselleria de Turisme a obrir expedient sancionador al Botel Alcudiamar

El Botel AlcudiaMar es va obrir ara fa 20 anys amb llicència per allotjar navegants o alumnes de l’Escola de vela. Tanmateix s’ha convertit en un hotel de 4 estrelles obert a tothom. Ara, una sentència judicial obliga la Conselleria de Turisme a obrir-li un expedient sancionador. El GOB extreu de la sentència que l’establiment ha de tancar les portes. L’empresa que el gestiona, en canvi, no interpreta el mateix.

Segons el GOB, la sentència del Tribunal Superior de Justícia obliga el Botel del club marítim d’Alcudiamar a paralitzar la seva activitat. Fa 6 anys que la Plataforma Salvem el Moll va denunciar que el negoci no tenia les llicències pertinents i que només podia oferir el servei d’allotjament per a navegants i usuaris de l’escola de vela. Segons el grup ecologista, aquesta sentència, que encara no és ferma, obliga la Conselleria de Turisme a tancar l’establiment que ha funcionat com a hotel de 4 estrelles durant més de 20 anys.

Però, Alcudiamar interpreta la sentència de manera diferent. L’empresa nega que el Suprem hagi anul·lat la llicència de l’hotel i assegura que només la declara ineficaç en espera d’un requisit.

23/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT