societat

Una tercera part de les reclamacions dels menorquins té a veure amb el transport aeri

La majoria afecten la ruta amb Barcelona, la que concentra el 55% del total del passatge


El transport aeri concentra la major part de les reclamacions que els menorquins han adreçat a la direcció general de Consum. Representen una tercera part del total, concretament 309 de les 899 queixes recollides el 2019.

Menorca és l’única illa en què el transport aeri ocupa la primera posició en insatisfacció. A la resta de l’arxipèlag les queixes majoritàries són les vinculades amb la telefonia. Un fet que posa de manifest les deficiències del servei que pateix l’illa, tal com sosté el director general de Consum, Fèlix Alonso, qui explica que les reclamacions són un reflex de la societat.

La majoria de reclamacions afecten la ruta amb Barcelona, la que concentra el 55% del total del passatge i que en temporada baixa cobreix Vueling en solitari. Com a conseqüència s’han obert expedients sancionadors.

Després del transport aeri, les reclamacions vinculades als serveis de telefonia i internet són les més nombroses, amb 144 queixes. En aquest cas, s’habilita un servei d’arbitratge que mira d’assolir un acord entre les parts. S’ha fet en 59 ocasions i en aproximadament el 70% dels casos s’ha resolt la reclamació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre