X

Una trentena de batles i batlesses del PP es reuneixen amb Margalida Prohens

Els batles han fet arribar les seves reivindicacions, com ara, més inversions en el cicle de l'aigua, la seguretat als municipis o la gratuïtat de l'educació de 0 a 3 anys

27/06/2023

Una trentena de batles i batlesses del PP es reuneixen amb Margalida Prohens

Els batles i batlesses del Partit Popular tanquen files amb la seva presidenta, Marga Prohens, perquè arribi a un pacte de Govern amb Vox. Així li ho han traslladat avui matí en la primera reunió que han mantingut per analitzar les principals reivindicacions municipals.

Amb alegria i satisfacció d’haver-se convertit en la principal força municipal a les Illes, una trentena de batles i batlesses del Partit Popular s’han reunit avui matí en un hotel de la Platja de Palma per posar en comú les seves reivindicacions, com ara, més inversions en el cicle de l’aigua, la seguretat als municipis o la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys.

El rerefons de totes les mirades, però, estava posat en les negociacions amb Vox per poder formar govern. Prohens no s’ha volgut pronunciar al respecte, però sí que ho ha fet el president del comitè de batles i batlesses conservadors.

El cap de llista del PP al Congrés dels Diputats per al 23J, José Vicente Marí, ha retret al PSOE que no vulgui facilitar la governabilitat de les Illes i dubta que un pacte amb l’extrema dreta pugui passar factura al PP. També Llorenç Galmés començarà d’aquí poc les negociacions amb Vox al Consell de Mallorca. La sessió constitutiva tendrà lloc dissabte dia 8 a les 6 i mitja de l’horabaixa.

27/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT