X

Una vintena d’espectacles i més de 30 funcions omplen la programació de tardor del Teatre des Born de Ciutadella

Destaca el teatre de text, però també hi ha espai per a la dansa, el cinema, les noves dramatúrgies, el clown, la música clàssica o el circ

16/09/2023

Una vintena d’espectacles i més de 30 funcions omplen la programació de tardor del Teatre des Born de Ciutadella

Cristina Tomás

El Teatre des Born de Ciutadella va sortir ahir vespre al carrer per presentar la nova programació de tardor. Ho va fer amb l’espectacle “El Gran Final“, de la companyia Bucráa Circus, un espectacle que narra el retrobament de dos pallassos que van ser separats fa molts anys a conseqüència de la Guerra Civil. Durant la nova temporada, entre el setembre i el gener, el teatre oferirà una vintena d’espectacles i més de 30 funcions que ompliran l’escenari de màgia i cultura. Aquesta promet tenir més funcions que mai, amb propostes internacionals, nacionals i locals.

Destaca el teatre de text amb obres com ‘Reis del Món’‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’, del dramaturg Josep Maria Miró, i també ‘Travy’ de la família de comediants Pla-Solina. El programa inclou una desena de propostes familiars com el final de la gira de Damaris Gelabert, un dels plats forts de la temporada. També hi ha espai per a la dansa, el cinema, les noves dramatúrgies, el clown, la música clàssica o el circ.

Un total de 22 espectacles diferents i més de 30 funcions, que passaran per Ciutadella entre el setembre i el gener per fer gaudir petits i grans, i que ompliran, una temporada més, el Teatre des Born de màgia, cultura, sorpreses, i nous abonaments perquè els espectadors puguin obtenir els millors descomptes.

16/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris