X

Unes 150 persones es concentren a s’Alamera per exigir una reforma de la justícia en clau feminista

Protesten per la violació grupal que va denunciar una dona de 19 anys presumptament per part de tres homes

25/08/2021

Unes 150 persones es concentren a s’Alamera per exigir una reforma de la justícia en clau feminista

Noticies Actualitat

Unes 150 persones, principalment dones, s’han concentrat aquest dimecres a partir de les 19.30 hores de la tarda al passeig de s’Alamera de Vila per protestar contra la brutal violació que va denunciar una dona de 19 anys i que presumptament hauria ocorregut en grup a Formentera per part de 3 homes.

“Estem molt indignades perquè hagin deixat lliures als (presumptes) violadors i que un, fins i tot, hagi fugit (del país)… Volem saber què passa perquè passin aquestes coses, si és que la justícia no té suficient perspectiva de gènere”, ha assegurat Graciela Massiano, portaveu de la secció feminista de la CGT, en referència al fet que els dos detinguts no estiguin en presó provisional.

De moment, els dos detinguts han de presentar-se cada dia davant dels jutjats. La justícia també els hi ha retirat el passaport. Un tercer va fugir al Marroc. No obstant això, les feministes demanen una reforma de la justícia en clau de gènere.

És la segona concentració que es fa per aquest motiu a les Pitiüses, la primera va ser aquest passat diumenge a Sant Francesc, on varen acudir 200 persones. A Eivissa, ha estat convocada per Dones Progressistes, Emprendada Feminista i la secció feminista de la CGT.

25/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris