societat

Unes 200 famílies de Menorca estudien presentar una demanda col·lectiva contra Dentix

Enmig de l'ERTO que afecta tota la plantilla, l'empresa ha sol·licitat el preconcurs de creditors


Unes 200 famílies de Menorca preparen la constitució d’una plataforma per demandar la xarxa de clíniques dentals Dentix, amb presència a Maó. Temen quedar-se amb els tractaments a mitges i pendents, en molts casos, de pagar.

Les notícies que arriben no són encoratjadores. I és que enmig de l’ERTO que afecta tota la plantilla, Dentix ha sol·licitat el preconcurs de creditors davant la seva incapacitat per fer front als deutes bancaris i donar el servei. L’empresa, que acumularia, segons fonts financeres, un passiu de 160 milions d’euros.

En la seva pàgina web, Dentix informa del començament de la desescalada a les seves clíniques i que anirà posant-se en contacte via SMS amb els pacients per reprendre els tractaments. El número d’atenció al client repeteix el mateix missatge, però no hi ha senyals de vida.

Des del Col·legi de Dentistes de Balears, recomanen als pacients acudir a Consum i es posen a disposició de la Conselleria.

Consum recomana seguir pagant els tractaments per no incórrer en morositat. Si algun pacient es veu obligat a anar a un altre dentista, el consell és demanar una auditoria de la boca per tenir una prova si el cas arriba als Jutjats. Dentix compta amb sis clíniques a les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Illes arriben als 950 morts per Covid

Baixen els pacients a les unitats de cures intensives  i la pressió assistencial es manté estable

Els migrants irregulars arribats durant els darrers dies abandonen Balears pels seus propis mitjans

El circuit humanitari està col·lapsar per l'arribada massiva de migrants a diferents indrets de l'Estat

Incidències per les tempestes: inundacions, carreteres tallades i rescats a Alcúdia

Fins dimecres vespre el risc de tempestes i plogudes intenses serà elevat. S’espera que puguin afectar qualsevol punt de les...

Pifzer anuncia que la seva vacuna és ‘segura’ per a nins d’entre 5 i 11 anys

Es planteja demanar autorització urgent a les autoritats europees i dels Estats Units