X

Unes 3.000 persones s’han examinat per obtenir una plaça fixa d’infermeria

Les proves s'han efectuat tant a Mallorca, com a Menorca i Eivissa, i s'hi han presentat un 70% de les 4.111 persones que s'hi havien inscrit

26/11/2023

Unes 3.000 persones s’han examinat per obtenir una plaça fixa d’infermeria

Unes 3.000 persones s’han examinat a Mallorca, Menorca i Eivissa per obtenir una plaça fixa d’infermeria. En total, estan en joc 807 llocs d’una de les professions amb més demanda a les Illes.

El campus de la UIB era ben ple d’aspirants a una plaça fixa d’infermeria. Han ocupat 4 edificis sencers. La convocatòria ha estat exitosa, i, de fet, hi ha hagut tal embós de trànsit que l’examen ha hagut de començar un poc més tard. “S’hi han presentat més del 70% de les 4.111 persones inscrites en aquestes proves”, ha assegurat Javier Ureña, director general del Servei de Salut de les Balears.

És un concurs oposició en el marc del procés d’estabilització extraordinari, i s’hi ha presentat gent tant per consolidar la seva plaça, com altres per lliure. L’objectiu és acabar amb la interinitat d’aquests treballadors essencials.

Les pròximes oposicions emmarcades en aquest procés extraordinari d’estabilització del sector seran dia 17 de desembre. A finals d’any, la intenció del Govern és que la taxa d’interinitat entre els treballadors sanitaris hagi passat del 30 al 8%. L’any que ve estan programades oposicions ja pel procediment ordinari.

26/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris