eivissa

Unes 500 famílies es podrien beneficiar de les prestacions del Consell d’Eivissa

Persones de diferents col·lectius afectats per la crisi de la pandèmia han ocupat centenars de metres de la vorera de l'avinguda Espanya el darrer dia de termini per sol·licitar-lo


Ja ha finalitzat el termini per a demanar les prestacions socials que ofereix el Consell d’Eivissa. Les treu per fer front a l’impacte econòmic i familiar ocasionat per la pandèmia. La conselleria de benestar social creu que unes 500 famílies se’n podrien beneficiar.

Desenes de persones han ocupat el darrer dia de termini centenars de metres de la vorera de l’avinguda Espanya esperant el seu torn per sol·licitar la prestació. Alguns fa molts mesos que no treballen. Hi ha diferents modalitats d’ajudes, com les destinades a víctimes de violència masclista o persones amb discapacitat i dificultats per accedir al món laboral. Moltes són també persones sense ingressos que tenen menors a càrrec seu. Alguns han matinat molt per poder ser atesos aviat.

Després d’estudiar totes les sol·licituds, els que la rebin ho faran en un sol pagament d’entre 1.000 i 1.500 euros.

El Grup socialista al Consell d’Eivissa ha demanat l’ampliació del termini d’ajudes que finalitza avui i l’increment de la partida econòmica, que ara és de 600.000 euros, en cas que sigui insuficient per atendre totes les demandes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El darrer temporal destrueix uns metres de barana del Passeig Marítim de Santa Eulària

La Policia Local ha posat unes tanques en aquest punt, per evitar que la gent s'hi atraqui

“Cada vegada ve més gent a Càritas. Hi ha moltes cues, falten voluntaris i els aliments s’exhaureixen tan aviat com arriben”

L'entitat torna a les xifres de la primera onada de la pandèmia, quan passaren d'atendre 30 persones a 80 al...