eivissa

Unes 500 famílies es podrien beneficiar de les prestacions del Consell d’Eivissa

Persones de diferents col·lectius afectats per la crisi de la pandèmia han ocupat centenars de metres de la vorera de l'avinguda Espanya el darrer dia de termini per sol·licitar-lo


Ja ha finalitzat el termini per a demanar les prestacions socials que ofereix el Consell d’Eivissa. Les treu per fer front a l’impacte econòmic i familiar ocasionat per la pandèmia. La conselleria de benestar social creu que unes 500 famílies se’n podrien beneficiar.

Desenes de persones han ocupat el darrer dia de termini centenars de metres de la vorera de l’avinguda Espanya esperant el seu torn per sol·licitar la prestació. Alguns fa molts mesos que no treballen. Hi ha diferents modalitats d’ajudes, com les destinades a víctimes de violència masclista o persones amb discapacitat i dificultats per accedir al món laboral. Moltes són també persones sense ingressos que tenen menors a càrrec seu. Alguns han matinat molt per poder ser atesos aviat.

Després d’estudiar totes les sol·licituds, els que la rebin ho faran en un sol pagament d’entre 1.000 i 1.500 euros.

El Grup socialista al Consell d’Eivissa ha demanat l’ampliació del termini d’ajudes que finalitza avui i l’increment de la partida econòmica, que ara és de 600.000 euros, en cas que sigui insuficient per atendre totes les demandes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

544 nous casos de Covid-19 a Balears i 4 morts

La taxa de positivitat de les 4.582 proves diagnòstiques realitzades en les últimes 24 hores és del 9,47%. A més, 511 ja han superat la malaltia, d'un total de 38.860...

421 incidències a Balears per les borrasques Hortense i Ignacio

La majoria són per caiguda d'arbres i per despreniments d'elements de risc

22.796 persones ja s’han vacunat a Balears i 2.672 ja han completat tot el procés

El Govern ha demanat al Ministeri de Sanitat que es prioritzi la vacunació de les comunitats amb un PIB més...