X

Unes jornades científiques per revisar els 30 anys de la Menorca Reserva de Biosfera

Per l'OBSAM, un dels grans reptes que té Menorca ara mateix és la gestió de l'aigua, per a l'ús humà, però també pel seu valor ecològic

07/02/2024

Redacció

La Sala de Plens del Consell Insular a Maó, la seu de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) a Maó, l’Auditori de Ferreries i el convent de Sant Diego a Alaior acolliran la setmana vinent cinc dies de jornades tècniques i científiques organitzades pel Consell Científic de la Reserva de Biosfera a través de l’OBSAM-IME (Observatori Socioambiental de Menorca) amb una sessió final de conclusions i propostes. Segons l’OBSAM, un dels grans reptes que té Menorca ara mateix és la gestió de l’aigua, per a l’ús humà, però també pel seu valor ecològic.

Amb l’horitzó posat l’any 2030, els reptes sociodemogràfics, els efectes del canvi climàtic i la transició energètica, comptaran amb la participació de més de 60 persones. Professionals d’àmbits ambientals, socials, econòmics o culturals així com autoritats polítiques i entitats ciutadanes, valoraran la situació actual de l’illa com a reserva de biosfera amb xerrades, diàlegs i taules rodones, tot en un format obert al públic.

Tota la programació es pot consultar en aquest web, i també es poden fer les inscripcions per controlar l’aforament.

07/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris