menorca

Urko Otegi s’operarà dimecres de menisc del genoll dret

El doctor Jordi Puigdellívol, traumatòleg del Barça, sotmetrà el pivot a una artroscòpia; entre dos i tres mesos, el termini de la recuperació

Urko+Otegi+s%27operar%C3%A0+dimecres+de+menisc+del+genoll+dret

Urko Otegi passarà dimecres per la sala d’operacions. El pivot de l’Hestia Menorca serà intervingut de menisc del genoll dret. Un episodi que ha intentat evitar durant la temporada, motiu pel qual s’ha infiltrat fins en quatre ocasions per a remetre el dolor.

Finalment però, el diagnòstic que anunciava el trencament de la banya del menisc interior s’ha imposat. Urko ha estat sotmès el matí de dilluns a la revisió mèdica del pre-operatori, que ha inclós la prova PCR per descartar que està infectat de COVID-19. El jugador basc, que té un any més de contracte, considera que l’aturada de la competició beneficia la presa d’aquesta decisió.

Otegi, que ha estat el jugador amb millor valoració de l’Hestia Menorca, tot i els seus problemes físics, viatjarà dimarts capvespre a Barcelona i dimecres es posarà en mans del doctor Jordi Puigdellívol, l’actual responsable de la Traumatologia Esportiva de les seccions professionals del Barça, que el sotmetrà a una artroscòpia. Si tot va bé, el termini de la recuperació estarà entre dos i tres mesos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Finalitzar o no l’ERTO: un dilema que té bonificacions amb la Seguretat Social

Les empreses que estan en situació d'ERTO de força major parcial reben més bonificacions en les quotes de la Seguretat...

Quines són les fases de l’assaig clínic d’una vacuna?

Pedro Sánchez ha anunciat que científics espanyols podrien començar en breu les proves clíniques

Ciutadella viu el cap de setmana de Cinquagesma més tranquil de les darreres dècades

La Policia només ha rebut algunes queixes per renous a xalets particulars

Suspeses més de 60 noces a Menorca per la incertesa de les normes sanitàries

La majoria les han ajornat per al 2021 per no perdre la paga i senyal ja donada als organitzadors