X

Usuaris del centre de sa Joveria venen les seves creacions a Vara de Rey

Dissabte seran al mercat de Sant Jordi

04/01/2024

Usuaris del centre de sa Joveria venen les seves creacions a Vara de Rey

Usuaris del centre de sa Joveria, per a persones sense sostre, venen productes artesanals al passeig de Vara de Rey. Hi seran fins a les vuit del vespre i la idea és vendre’n també al mercat de Sant Jordi aquest dissabte. Són productes que han fet ells mateixos a un taller que ha oferit el centre en col·laboració amb Sempreviva, Associació de Plantes d’Eivissa, on han emprat cera d’abelles i plantes medicinals. També es poden trobar cendrers, polseres, postals nadalenques i altres productes. El taller ha servit per donar sentit al dia a dia dels usuaris i també per mostrar les seves habilitats.

“Tots ens aixecam cada dia perquè sabem que tenim una rutina i uns hàbits. Ells també ho necessiten, així que si nosaltres ho tenim a l’abast i els ho podem oferir, ho feim”, explica Alba López Aleu, coordinadora i responsable del centre de baixa exigència de sa Joveria.

“En la meva opinió és molta la creativitat, i també és important la inclusió. La creativitat convida a oblidar-se de moltes coses i també a treure el potencial que una té”, explica Clara Solórzano, que és una de les usuàries del centre que ven els seus productes a Vara de Rey.

04/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT