societat

Usuaris de Son Espases demanen la gratuïtat de l’aparcament

Aparcar al'hospital de referència costa 1,25 euros l'hora i a Can Misses 2,10 euros


” He de fer tractament 3 cops a la setmana i em surt molt car”. És na Rosa, una dels centenars de pacients que passen cada dia per l’aparcament de Son Espases. “Nosaltres venim per una consulta externa i avui ha anat bé perquè només hem esperat 45 minuts”, explica una altra usuària.  Han d’abonar 1 euro amb 25 cèntims l’hora, la tarifa estàndard de l’aparcament. En el cas de Can Misses, a Eivissa, el preu per minut és més car: 2 euros amb 10 cèntims l’hora.

La situació no canviarà, de moment, perquè al Parlament de les Illes no hi ha unanimitat per accelerar la gratuïtat dels aparcaments i els tràmits per aconseguir-ho s’allargaran, previsiblement, fins al darrer trimestre de l’any.

Des de l’Associació del Defensor del Pacient, asseguren que els parkings de pagament són una de les qüestions que més queixes generen a les Illes Balears i a la resta de l’estat. Això, i també les tarifes per veure la televisió a les habitacions. La presidenta de l’associació, Carmen Flores, creu que les administracions haurien de garantir-se la gratuïtat. Flores explica que aquest model de concessions per serveis als hospitals públics és habitual a tot l’estat.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

40 aules aïllades als centres educatius de les Balears en la primera setmana de classe

Segons Salut, cap dels positius confirmats fins ara s'ha contagiat dins l'escola

Carrers, places i negocis buits en el segons dia de restriccions a Vila

Els parcs infantils precintats i restriccions de mobilitat fan que els ciutadans cerquin altres zones d'esbarjo.

La pandèmia augmenta l’interès dels pagesos d’apostar per bestiar i conreu autòcton

Ja hi ha més de 30 finques adherides al programa de Custòdia Agrària del GOB Menorca