societat

Usuaris de Son Espases demanen la gratuïtat de l’aparcament

Aparcar al'hospital de referència costa 1,25 euros l'hora i a Can Misses 2,10 euros


” He de fer tractament 3 cops a la setmana i em surt molt car”. És na Rosa, una dels centenars de pacients que passen cada dia per l’aparcament de Son Espases. “Nosaltres venim per una consulta externa i avui ha anat bé perquè només hem esperat 45 minuts”, explica una altra usuària.  Han d’abonar 1 euro amb 25 cèntims l’hora, la tarifa estàndard de l’aparcament. En el cas de Can Misses, a Eivissa, el preu per minut és més car: 2 euros amb 10 cèntims l’hora.

La situació no canviarà, de moment, perquè al Parlament de les Illes no hi ha unanimitat per accelerar la gratuïtat dels aparcaments i els tràmits per aconseguir-ho s’allargaran, previsiblement, fins al darrer trimestre de l’any.

Des de l’Associació del Defensor del Pacient, asseguren que els parkings de pagament són una de les qüestions que més queixes generen a les Illes Balears i a la resta de l’estat. Això, i també les tarifes per veure la televisió a les habitacions. La presidenta de l’associació, Carmen Flores, creu que les administracions haurien de garantir-se la gratuïtat. Flores explica que aquest model de concessions per serveis als hospitals públics és habitual a tot l’estat.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre