X

Vadillo: “La temporada és de 9. Amb el temps ho valorarem com toca”

L'entrenador del Mallorca Palma Futsal fa balanç d'una temporada històrica, amb la consecució de la Champions League

24/06/2023

Vadillo: “La temporada és de 9. Amb el temps ho valorarem com toca”

Acaba una temporada històrica per al Mallorca Palma Futsal, i és hora de fer-ne balanç. Ho feim amb el seu entrenador, Antonio Vadillo, que afronta l’estiu amb la satisfacció d’haver complit amb un curs “de 9”, la nota que diu el tècnic andalús que posa al seu equip.

La consecució del títol més preuat de tots, la Champions, ha donat a l’equip una magnitud enorme. Més, diu Vadillo, després de tot el recorregut aquests anys. “Crec que tot el que hem patit ha acabat amb la consecució del títol més important del món, que és la Champions”. Una històrica victòria, de la qual el tècnic recorda especialment el moment en què, amb orgull, va mirar cap a la grada i va veure l’alegria de la seva família.

Lamenta, això sí, la poca importància que se li dona al fet d’haver guanyat la lliga regular. En una competició de 30 partits, quedar per damunt d’equips com Barça o Inter és “una bogeria”. En aquest sentit, ressalta que encara no s’és conscient del que s’ha aconseguit aquests anys, i que quan algun dia acabi, “ho trobarem a faltar i ho valorarem com toca”.

Aquesta temporada també li deixa una espineta clavada. La derrota a semifinals per al títol de lliga davant el Jaén. “Vàrem arribar justets, i jo no vaig saber donar amb la tecla per activar l’equip”, lamenta Vadillo.

En qualsevol cas, un any que sempre es recordarà a Son Moix i al futbol sala mundial. Un any que ha fet entrar el Palma Futsal als annals, per a l’eternitat.

24/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT