X

Vaga en el sector del metall a partir de dimarts després que sindicats i patronal no han arribat a cap acord

"Hem tallat el diàleg", han insistit les organitzacions sindicals, les quals reclamen una pujada salarial del 7% per als pròxims tres anys

15/05/2023

Vaga en el sector del metall a partir de dimarts després que sindicats i patronal no han arribat a cap acord

Redacció

Els treballadors del metall faran vaga a partir d’aquest dimarts, 16 de maig. La patronal i els sindicats convocants -CCOO, UGT i USO- no han arribat a un acord en la reunió d’avui horabaixa al Tamib i, per això, uns 40.000 treballadors del sector estan cridats a fer quatre dies d’aturada per reclamar millores salarials al seu conveni col·lectiu.

A més, es preveuen concentracions per demà a la Torre Asima del polígon de Son Castelló; per dimecres, 17 de maig, al polígon de Can Valero; per dijous, 18 de maig, en el polígon de Marratxí, i el dia 29 de maig a l’aeroport de Palma.

Els sindicats han confirmat que, a part de no haver arribat a cap acord amb la patronal, la proposta d’aquest horabaixa ha estat “pitjor” que la primera presentada el matí, per la qual cosa continuen amb la convocatòria de vaga prevista. “Hem tallat el diàleg”, han insistit les organitzacions sindicals, les quals reclamen una pujada salarial del 7% per als pròxims tres anys.

Notícies relacionades >

15/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris