X

Veïnat de Magaluf: ‘Hi ha unes tanques espenyades des del maig de 2023, es digué a l’Ajuntament, posaren dues tanques petites però no han fet res. L’al·lot s’ha colat, ha perdut l’equilibri i ha caigut’

Els fets han ocorregut a la matinada d'aquest dissabte quan un jove, d'origen britànic i de 27 anys, ha resultat ferit de gravetat després de precipitar-se d'una altura de quatre metres a Magaluf, Calvià

06/04/2024

Veïnat de Magaluf: ‘Hi ha unes tanques espenyades des del maig de 2023, es digué a l’Ajuntament, posaren dues tanques petites però no han fet res. L’al·lot s’ha colat, ha perdut l’equilibri i ha caigut’

Els serveis d'emergència atenent l'accidentat./ Fotografia feta per un veïnat de l'edifici

El veïnat de l’edifici Maria Elena de Magaluf, el pati on hauria caigut el precipitat de la matinada d’aquest dissabte, Eric Moreno, ha comentat que la seva parella va sentir una persona que es queixava i quan va sortir va trobar un veïnat que havia telefonat als serveis d’emergència.

Moreno també ha comentat que “hi ha unes tanques que estan espenyades des del 25 de maig de 2023 que es reportà a l’ajuntament, varen venir i posaren dues tanques petites i cinta policial però no han fet res i l’al·lot s’ha colat per aquí i ha perdut l’equilibri i ha caigut”.

El veïnat afectat afirma que ell mateix va avisar l’any passat a l’ajuntament a través de “Línia Verda”, una web on els ciutadans poden posar incidències perquè les resolgui el consistori. Segons l’afectat, el dia 4 d’abril, el president de la comunitat va tornar a posar una nova incidència a través del mateix sistema i 48 hores després hauria passat l’accident.

Els fets han ocorregut a la matinada d’aquest dissabte quan un jove, d’origen britànic i de 27 anys, ha resultat ferit de gravetat després de precipitar-se d’una altura de quatre metres a Magaluf, Calvià.

Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, el succés ha ocorregut entorn de les 06.15 hores d’aquest dissabte, quan un jove, de nacionalitat britànica i de 27 anys, s’ha precipitat d’una altura de quatre metres, a Magaluf.

A conseqüència d’aquest succés, el SAMU 061 ha mobilitzat una ambulància medicalitzada que, després d’estabilitzar el pacient, l’ha traslladat a l’Hospital Universitari de Son Espases.

Tot després que des de la Central de Coordinació d’Urgències Mèdiques s’hagi activat el codi politrauma a l’hospital de referència, on el jove ha estat ingressat en estat greu.

El jove es troba a la UCI de Son Espases i continua amb diagnòstic greu.

06/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT