X

Veïnats de Sóller interporsen un recurs contra l’Ajuntament per haver restringit l’aigua d’una font

El Consistori diu que és una tudadissa deixar-la rajar 24 hores i els demana que provin que tenen drets adquirits per emprar-ne el romanent

10/03/2021

Marta Bergas

Fa uns mesos que l’aigua de la font del carrer de la Lluna de Sóller rajava contínuament. L’Ajuntament va optar per canviar l’aixeta, de manera que només en surti aigua quan premem el polsador.
Almanco dos veïnats empraven el romanent de la font que anava a parar als seus dipòsits particulars. És el cas de Luís, que té una conducció des de la font fins al seu safareig. Empra l’aigua per regar i argumenta que ho fa d’encà dels anys 70 i que paga un cànon de 35 euros cada trimestre per fer servir l’aigua de la font. Ara, ja només li arriba l’aigua quan algú obri l’aixeta, però no el raig continuat d’abans. Per això ha posat un contenciós-administrau contra l’Ajuntament.

L’Ajuntament, per la seva banda, al·lega que és una tudadissa tenir una font rajant 24 hores al dia i que si els veïnats, diu el batle, tenen drets adquirits sobre la font, els han de presentar a les instàncies municipals

Ara els veïnats esmentats s’han de connectar a la xarxa municipal o, alternativament, dur aigua en camions a les seves cases.

10/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris