societat

Veinats de Son Servera protesten a la platja des Rajolí per un projecte de possible ampliació al Moll

L'Associació d'Usuaris del Moll asseguren que no és una ampliació sinó que han presentat un projecte de reforma a Demarcació de Costes però no n'ha rebut resposta

Veinats+de+Son+Servera+protesten+a+la+platja+des+Rajol%C3%AD+per+un+projecte+de+possible+ampliaci%C3%B3+al+Moll

150 veïnats de Son Servera s’han concentrat a la Platja des Rajolí per manifestar el desacord amb la possible ampliació del moll de Costa dels Pins. Els participants han nedat des de la platja fins al moll. Han assegurat que l’Associació d’usuaris del moll va presentar a demarcació de Costes el projecte d’ampliació el maig de 2017.

Des de l’Associació d’Usuaris del Port confirmen que han presentat projecte a Demarcació de Costes, però no han rebut cap resposta. Asseguren que no es tracta d’una amplicació, sinó de reforma per reforçar l’escullera amb formigó per evitar despreniments de pedres i la instal·lació de 2 columnes per instal·lar un nou pantalà.

En un comunicat, delegació de Govern afirma que no tramita cap engrandiment a la zona, però els veïnats volen avançar-se als esdeveniments perquè entenen que les obres serien un perjudici enorme per aquest emblemàtic lloc de la costa serverina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Evacuen unes hores un hotel de Palma per un incendi

El foc ha afectat la novena i la dècima planta de l'establiment de Son Armadans, ha informat el 061, que també ha confirmat que ningú s'ha fet mal

Menorca, l’illa amb l’esperança de vida més alta… i més sobrepès

Els menorquins moren més d'infarts, tumors i malalties cardiovasculars que la resta dels illencs

La processó de l’Encontre, una de les més esperades de la Setmana Santa

A Sant Climent feia 53 anys que no es figurava aquest retrobament

Nova jornada d’incidències pel temporal

S’ha cancel·lat el ferri de Baleària de Formentera a Dènia i a Mallorca el vent ha tombat nombrosos arbres