societat

Veïnats, empresaris i hotelers de la Platja de Palma reclamen mesures contra el turisme incívic

Proposen la creació d'unitats específiques de la Policia Local durant tot l'any

Ve%C3%AFnats%2C+empresaris+i+hotelers+de+la+Platja+de+Palma+reclamen+mesures+contra+el+turisme+inc%C3%ADvic

Exigeixen la creació d’unitats específiques de la Policia Local per a la zona. Aquesta és, però, només una de les tres propostes que fan a l’Ajuntament per tal de combatre el turisme d’excessos. Asseguren que, fins ara, ningú no ha estat capaç de resoldre els problemes de Platja de Palma.

Veïnats, empresaris i hotelers tots a l’una. Junts reclamen a l’ajuntament solucions reals per resoldre una problemàtica, diuen, que Platja de Palma ja fa anys que arrossega.

Platja de Palma, asseguren, té necessitats específiques. Per això, proposen que sigui declarat districte únic, amb competències i pressupost. També, la creació d’una unitat de dinamitzadors cívics i unitats específiques de la Policia Local amb base a Platja de Palma i durant tot l’any… no només en temporada.

Asseguren que totes aquestes reivindicacions són justes i viables. A més, atès l’estret lligam entre l’alcohol i el turisme incívic, tots ells tornen a posar damunt la taula la necessitat de posar ordre en el tot inclòs.

I en aquest sentit, fins i tot, l’Associació de l’Oci Nocturn exigeix als empresaris del sector lluitar contra el turisme d’excessos.

No es tracta, diuen, d’eliminar el turisme que ve de festa, sinó fer que el turista que tria Platja de Palma sigui respectuós i contribueixi a fer de la zona una destinació de qualitat.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

La UIB rebrà 76,6 milions d’euros l’any 2020

Augmenten les ajudes per fomentar la recerca i la investigació

Els empresaris de Menorca veuen el filó econòmic al turisme de les estrelles

La demanda per ser monitor astronòmic triplica l'oferta i ja es promouen observatoris a Es Torretó, Son Saura i Cavalleria

No tirar roba i mobles al contenidor té premi: fins a 500 tones menys d’emissió de CO2

Mestral s'adhereix a la Setmana Europea del Reciclatge amb una iniciativa que calcula l'estalvi econòmic i mediambiental dels seus usuaris

El conflicte català divideix el vot de l’equip de govern del Consell durant el plenari de novembre

El ple també demana més pes de les propostes municipals i dels consells en l'Impost de Turisme Sostenible