X

Vendre pisos ocupats, un fenomen que pot suposar una rebaixa de fins a un 25% del preu original a indrets com Eivissa

Aquest tipus de producte està destinat a inversors; sovint, són els mateixos fons d'inversió els que els adquireixen per després revendre'ls

02/01/2024

Vendre pisos ocupats, un fenomen que pot suposar una rebaixa de fins a un 25%25 del preu original a indrets com Eivissa

El sector immobiliari alerta dels riscos que suposa comprar un pis ocupat. A Eivissa es poden comprar un 25% més barat del preu de mercat i, habitualment, els compradors d’aquests pisos són inversors.

En un portal immobiliari trobam un pis que es ven a Santa Eulària per 202.700 euros.

Davall el preu, ho diu ben clar: Pis okupat. És només un dels molts exemples que trobam als principals webs especialitzats del sector. Un fenomen, la de vendre pisos amb ocupes dins, que ha augmentat molt en els darrers anys. L’Associació d’Immobiliàries de PIMEEF alerta del risc que suposa per a un particular adquirir aquestes propietats.

Una espera que pot ser d’entre els dos o tres anys si no s’ha iniciat el procediment judicial per desocupar-la. Habitualment, aquest tipus de producte està destinat a inversors. Sovint, són els mateixos fons d’inversió els que els adquireixen per després revendre’ls. Si a la Península es troben aproximadament a la meitat del preu de mercat, a Eivissa la rebaixa sol estar en un 25%, segons el sector. En poques ocasions, expliquen, estan per damunt del preu taxat.

02/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT