Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

Vent, fred i temporal de mar: a les portes d’un cap de setmana de ple hivern

Miquel Salamanca ens fa la previsió dels propers tres dies


 

dissabte

El temporal de vent i mala mar tindrà continuïtat. El vent girarà a ponent aquesta pròxima nit i dissabte dematí serà de mestral. Es reforçarà el capvespre, amb cops forts al nord d’EivissaMallorca. A les Pitiüses pot assolir els 80 km/h i a la serra de Tramuntana, superarà els 100 km/h. La temperatura baixarà de 2 a 4ºC segons la zona però la sensació serà de fred per l’acció del vent. El dia serà variable, amb estones de sol però també amb niguls que, de manera local i preferentment al nord de Mallorca i Menorca, poden deixar ruixades puntuals.

 

diumenge

El dia serà fred. El termòmetre baixarà entre 1 i 3ºC respecte dissabte, gràcies al vent de nord. A Menorca la tramuntana pot superar els 90 km/h i el temporal de mar serà notable a tota la zona nord de les Balears. A les Pitiüses es manté el mestral moderat amb cops forts amb una situació marítima igualment alterada. No s’esperen plogudes importants però durant la nit de dissabte a diumenge i a primera hora del dematí poden caure ruixats, acompanyats de calabruix, a punts del nord de Mallorca i a Menorca. Seran de neu a la serra de Tramuntana, de manera testimonial (no s’esperen grans precipitacions i, per tant, tampoc grans nevades) a partir dels 800 metres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El temps dona una petita treva a Sant Jordi

La previsió del Temps de Joan Barceló

Alerta a totes les Illes per fenòmens costaners

Les temperatures se situaran entre els 14-15 graus i el cops de vent seran d'entre 40 i 60 km/hora

Continua el vent fort a les Balears

Cel nigulós amb precipitacions ocasionals que podrien anar acompanyades de tempesta

El temporal manté sota alerta taronja les Balears

Es mantindrà fins al migdia, per fenòmens costaners i vent. El port de Ciutadella roman tancat. El de la Savina ha estat reobert després de gairebé 4 hores barrat {rela} Consulta...