societat

Vesins i comerciants del Camí des Castell proposen restringir l’accés dels cotxes durant les festes de Nadal

Han de decidir si fer-ho cada dia, limitar el trànsit als capvespres o només els divendres i dissabtes

Vesins+i+comerciants+del+Cam%C3%AD+des+Castell+proposen+restringir+l%27acc%C3%A9s+dels+cotxes+durant+les+festes+de+Nadal

A Maó els comerciats del Camí des Castell tenen un debat viu damunt la taula. Han d’acordar com afavorir les compres de Nadal. En el sentit del trànsit de vehicles. És a dir, han de decidir si opten per restringir la circulació durant tot l’horari comercial, si només els capvespres, o bé, reduir la mesura a únicament els caps de setmana. D’opinions, n’hi ha moltes.

La proposta de l’Ajuntament és oberta i consisteix a reduir el trànsit rodat durant les festes de Nadal en el tram del Camí des Castell comprès entre la Plaça del Príncep i el carrer del Comerç, el que aplega un major nombre de botigues. La mesura s’aplicaria, en principi, des del pròxim 26 de novembre fins després de Reis, i sempre en horari comercial.

Els comerciants han debatut aquesta setmana diferents possibilitats, com convertir aquest tram de carrer en un espai només accessible als vianants durant cada dia de la setmana, limitar el trànsit als capvespres o bé mantenir la restricció només els divendres i dissabtes.

Aquesta és, de fet, l’opció a la qual s’ha acabat agafant aquest conegut comerç de Maó. Després de debatre les diferents opcions possibles, els comerciants de la zona s’adreçaran a l’Ajuntament per donar-li a conèixer el resultat de les votacions i prendre una decisió definitiva.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó instal·larà panells informatius perquè els ciutadans puguin conèixer la qualitat de l’aire

Abans però s'haurà de fer un pla que en fixi els criteris i determini les ubicacions

Cerquen particulars per finançar, amb 700.000 euros, més de la meitat del primer parc solar públic de Menorca

Les plaques es posaran as Castell i produiran 1,7 MW, el 15 per cent del consum energètic del municipi

El sindicats demanen una auditoria a les residències de gent gran

Lamenten el caos viscut a molts d'aquests centres, amb manca d'elements de protecció

El PI denuncia la deixadesa del Consell i del Govern en l’execució d’obres per evitar torrentades

Critiquen que el departament insular de carreteres no hagi modificat els ponts que no permeten sortir l'aigua dels torrents.