X

Vicent Marí defensa la seva innocència en la declaració davant el jutge en el cas ‘La Vida Islados’

El president electe ha respost només a les preguntes del jutge i de la Fiscalia i s'ha acollit al seu dret a no declarar per evitar respondre les qüestions de les acusacions

12/06/2023

Vicent Marí defensa la seva innocència en la declaració davant el jutge en el cas ‘La Vida Islados’

Vicent Marí en sortir dels jutjats

El president del Consell d’Eivissa en funcions, Vicent Marí, ha declarat avui davant el jutge pel cas La Vida Islados. Marí ha respost només a les preguntes del jutge i de Fiscalia, i s’ha acollit al dret a no declarar les preguntes formulades per les acusacions particulars i la popular exercida pel Partit Socialista. Vicent Marí ha assegurat, en sortir de les dependències judicials, que confia en la Justícia i que, a parer seu, el cas es deu a un muntatge del Partit Socialista. Ha afegit que no vol entrar en interpretacions de les parts i que per aquest motiu no ha contestat les preguntes dels advocats de les acusacions.

Així han estat les declaracions

Vicent Marí ha negat irregularitats en la contractació del vídeo promocional la ‘Vida Islados’ i també ha negat coaccions contra la interventora del Consell d’Eivissa. Ha afegit que tot és un muntatge del Partit Socialista, i no ha respost a les preguntes de les acusacions particulars ni de l’acusació popular, exercida pel PSIB PSOE, perquè no vol entrar en qüestions de les parts.

D’altra banda, la interventora de la institució insular que va presentar una querella contra Marí per presumptes coaccions i assetjament, ha reiterat les seves acusacions i ha mantingut la suposada il·legalitat en la contractació del vídeo. El seu advocat, David Salvà, ha assegurat que ara s’obre una fase de proves, i que per tant és el moment de poder demostrar la seva versió. Ha lamentat que Vicent Marí no hagi respost a les seves preguntes.

Vicent Marí ha declarat durant gairebé dues hores en qualitat d’investigat davant el jutge que instrueix la querella presentada per la fiscalia anticorrupció, arran d’una denúncia del partit socialista. La Fiscalia li imputa presumptes delictes de prevaricació i tràfic d’influències. Marí ha assegurat que està satisfet de poder donar la seva versió.

 

12/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT