eivissa

Vicent Marí visita les dependències del Consell en el primer dia de feina

El president del consell eivissenc ha visitat el Parc de Bombers i l'Hospital Residència de Cas Serres

Vicent+Mar%C3%AD+visita+les+depend%C3%A8ncies+del+Consell+en+el+primer+dia+de+feina

Vicent Marí i els consellers electes del PP i Ciutadans es posaven a fer feina ja de bon dematí. La visita al Parc de Bombers d’Eivissa tancava la seva primera jornada de treball. Un dia que començava amb la primera reunió al consell del nou equip de govern, seguida d’una visita a l’Hospital residència Cas Serres i a l’edifici de menors de Sa Coma.

L’objectiu: fer una primera presa de contacte i conèixer de primera mà les necessitats d’aquestes centres que depenen del consell.

Vicent Marí, del Partit Popular, era ahir investit president del Consell de l’illa amb el suport de Ciutadans. En el seu discurs va prometre un “canvi moderat i tranquil” i posar fi a l’especulació del preu de l’habitatge. També vol posar fre a les flotes de cotxes de lloguer.

Va oferir diàleg a institucions i partits per treballar junts. Vol arribar a un pacte pel territori i solucionar el problema de l’habitatge.

Vicent Marí reclamarà la competència de l’aigua per posar fi als vessaments, fomentarà l’ús d’energies renovables i el reciclatge i l’aposta també per controlar les flotes de cotxes de lloguer.

El nou president del Consell també vol impulsar la segona fase del palau de Congressos i garantir la convivència entre turistes i residents

Durant l’acte d’investidura, només dos dels consellers van fer servir la fórmula del jurament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El turisme nacional, principal objectiu de la promoció a l’estand d’Eivissa a Fitur

La gastronomia, l'esport, la cultura, els béns patrimonials i paisatgístics seran els principals eixos promocionals.

Un 15 per cent més de reciclatge a Eivissa del gener a l’abril

Fins el 60 per cent dels residus abocats al contenidor groc d'envasos són elements 'impropis'

ADLIB celebra el seu 50 aniversari amb una exposició retrospectiva

Amb més de quaranta vestits, es mostra l'evolució d'aquesta moda des de la primera desfilada, que es va celebrar el 1971.