X

Vicente Mulet descobreix la passió per l’escultura gràcies a la jubilació

No vol etiquetar-se com a artista: "No tenc cap patró, cap escola, no he après enlloc". Però les seves obres parlen per si mateixes

09/05/2024

Vicente Mulet descobreix la passió per l’escultura gràcies a la jubilació

La jubilació ha despertat l’esperit artístic de Vicente Mulet. “Em va fer ganes provar amb xapes de ferro i començar quatre idees que tenia, plasmar-les en formes i en figures”. No vol etiquetar-se com a artista. Però les seves obres, parlen per si mateixes.

Una tècnica que ha adquirit de manera completament autodidacta. “No tenc cap patró, cap escola, no he après enlloc, no havia tocat el ferro en la meva vida. Ho he hagut d’aprendre”. L’inspira el que veu al seu dia a dia… Les formes de la natura. I els objectes quotidians. També l’admiració per escultors com Richard Serra. I és que les obres de Mulet també es caracteritzen pels seus acabats rovellats. “És molt senzill: vinagre, aigua oxigenada, es tiren amb un esprai i en 24 hores està pràcticament rovellat”.

Tot just acaba de regalar unes escultures als pobles de Puigpunyent i Galilea. Un escultor despreocupat, que creu en l’art per l’art. “A mi em dona una satisfacció fer-ho, quan m’agrada, així queda i si a qualcú li agrada i li fa bones sensacions em don per ben content i per ben satisfet”.

09/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris