Victòria a Tenerife per seguir celebrant l’ascens

El Mallorca s'imposa al conjunt canari per 0-1 amb un gol de Mollejo a la primera part. El conjunt de Luis García Plaza està tres punts per davall del líder, l'Espanyol, a falta de dues jornades per disputar

19/05/2021

El Mallorca ha culminat la festa de l’ascens a Primera amb un triomf a l’Heliodoro Rodríguez López per 0-1. Luis García Plaza ha presentat un onze titular amb nou cares noves respecte del darrer partit davant l’Alcorcón. Només Sedlar i Russo repetien d’inici. A pesar que la nit anterior havia estat llarga, el flamant nou equip de Primera Divisió ha sortit al camp amb molta autoritat. Ruiz de Galarreta i Baba dominaven el trànsit al centre del camp i tot d’una han arribat les primeres ocasions. Mboula i Trajkovski s’han acostat amb perill a la porteria de Serantes passat el quart d’hora de joc. Als 28 minuts, Mollejo ha gaudit d’una ocasió claríssima per encetar el marcador. No ho ha fet i la rèplica del Tenerifa també ha estat molt perillosa. Un xut creuat de l’exbalearico Samuel Shashoua ha estat a punt de convertir-se en l’1-0. Però ha estat el Mallorca qui se n’ha anat al descans amb avantatge. Mollejo ha rematat de cap un gran còrner servit per Trajkovski al minut 42. és el segon gol de Mollejo amb el Mallorca. El futbolista seguirà vestint de vermell la temporada que ve a Primera.

La segona part ha seguit un guió molt similar. El Mallorca volia la pilota. Galarreta ha estat a punt de marcar als 8 minuts de la represa. Després d’aquesta acció, Miquel Parera ha començat a tenir feina. El porter de Manacor ha fet dues grans aturades a llançaments d’Aitor Sanz que han evitat l’empat. Amb el Tenerife espitjant, García Plaza ha donat aire a l’equip en forma de canvis. Marc Cardona i Murilo han entrat al camp per Galarreta i Trajkovski. L’entrada dels dos futbolistas s’ha notat i Mboula ha perdonat el 0-2 al minut 70 en una acció claríssima de gol, que Serantes ha desbaratat. Marc Cardona ho ha provat des de lluny poc després. L’autor del gol, Víctor Mollejo, i Mboula han deixat el camp. Han entrat Lago Junior i Antonio Sánchez. La darrera permuta mallorquinista ha arribat uns minuts més tard. Aleix Febas deixava el seu lloc a la mitjapunta al gallec Dani Rodríguez.

D’allà al final, Fran Sol ha gaudit de la millor ocasió per al Tenerife però una altra vegada Miquel Parera ha evitat l’empat.

Amb aquesta victòria, el Mallorca suma 78 punts a la classificació i encara té opcions de guanyar la lliga. Està a tres del líder, l’Espanyol, quan falten dues jornades per acabar el campionat.