Victòria cabdal de la Penya, que fica l’Andratx en un embolic

Els eivissencs s'imposen per 0 a 2 a sa Plana, surten de les posicions de descens i igualen amb els andritxols amb 36 punts

23/03/2024

Bombona d’oxigen per a la Penya Esportiva, el més necessitat dels dos equips illencs de Segona Federació que s’han enfrontat avui a sa Plana, Andratx.

Ha començat bé el conjunt de José Contreras. Dues bones ocasions en els 10 primers minuts. Aveldaño remata de cap per damunt del travesser, i Garrido es topa amb el porter rival Edu Frías, que s’acabaria erigint en el millor jugador del partit.

Però després d’aquest bon inici, la Penya s’ha fet clarament amb el domini de la pilota. Més encara després del gol de Marc Fraile al minut 21. L’atacant culmina una molt bona acció de Tovar.

Ha pogut fer el segon el conjunt eivissenc. Però la més clara abans del descans ha estat per a l’Andratx. Edu Frías treu una mà prodigiosa després del remat a boca de canó de Ramis.

El segon temps ha començat amb una altra bona acció del porter català de la Penya, en aquest cas a remat de Castedo. L’Andratx cercava l’empat. La Penya, tancar una victòria balsàmica.

I just després de l’acció polèmica del partit, en què els jugadors de l’Andratx han demanat penal per mans dins l’àrea, ha arribat la sentència: gran jugada de Vassilakis, i Torices fa el 0-2 definitiu.

Resultat que dona aire a la Penya, que surt momentàneament del descens, i complica el camí de l’Andratx, que fins ara mirave les posicions de perill des d’adalt. Els dos conjunts queden ara mateix amb 36 punts.