Victòria de l’Atlètic Balears a Cornellà amb dos gols de Canario

Debut triomfal del conjunt mallorquí a la Primera Federació. S'ha imposat per 0-2 a una rival que ha estat un hora en inferioritat

29/08/2021

10

Gran debut de l’Atlètic Balears a la Primera Federació. El conjunt de Xavi Calm ha iniciat avui migdia la Lliga amb una victòria al camp del Cornellà. Ben prest, al minut 8, una bona internada per la banda esquerra culmina amb una assistència perfecta de Jesús Álvaro al segon pal que Canario converteix en gol. El capità de l’Atlètic Balears ha estat l’autèntic protagonista del partit. Pels dos gols i per rebre una agressió de Rulo, que ha estat expulsat amb vermella directa a la mitja hora de joc. Ja a la segona part, l’Atlètic Balears ha sentenciat el partit amb el segon gol de Canario que s’ha aprofitat de la feblesa defensiva rival.