Victòria de l’Atlètic Balears en el primer partit de l’era Onésimo

Els blanc-i-blaus han guanyat el Nàstic de Tarragona amb un hat-trick de Dioni

08/01/2023

7

Onésimo Sánchez no ha pogut tenir més bona estrena amb l’Atlètic Balears. Al minut 37 de partit arriba el primer gol. Canario veu el desmarcatge de Dioni i l’andalús no desaprofita l’oportunitat (0 a 1). Aquest és l’únic gol de tota la primera part. A l’inici de la segona meitat, el Nàstic avisa un parell de vegades fins que arriba l’empat al minut 61. Marc Fernández defineix a la perfecció aquesta centrada de Joan Oriol. L’alegria dels catalans, però, dura ben poc. Només tres minuts després, Canario i Dioni tornen a convertir-se en protagonistes. Tots dos són els artífexs d’una jugada combinada que avança, una vegada més, l’Atlètic Balears. Ja amb l’1 a 2 al marcador, el conjunt local cerca l’empat. Però és Dioni qui culmina el partit deixant l’1 a 3 definitiu amb un autèntic golàs de fora de l’àrea. Hat-trick per al davanter andalús i 3 punts a la butxaca per a l’Atlètic Balears en el primer partit de l’era Onésimo.