X

Victòria de l’Avarca de Menorca amb gust a semifinals directes de la Superlliga i plaça europea

L'equip de Ciutadella guanya clarament el cuer Santa Cruz Piedra Cuesta (3-1) amb 20 punts d'Allie Davenport; Sant Cugat i el líder Gran Canària, pròximes i determinants cites en quatre dies

04/02/2024

Redacció

L’Avarca de Menorca s’ha desfet amb claredat del cuer Santa Cruz Piedra Cuesta (3-1), en la represa de la competició regular. Un resultat que atraca les ciutadellenques a la classificació directa per a les semifinals de la Superlliga i, com a conseqüència, obtenir una plaça a Europa per a la temporada que ve.

L’equip de Ciutadella ha dominat el partit amb solvència i els dos primers sets s’ha sumat per la via ràpida: 25-13 i 25-14. Les rotacions i els errors de la tercera mànega han tret una mica del partit el conjunt de Bep Llorens del partit i el rival de Tenerife ho ha aprofitat per atrapar el set: 17-25. El quart assalt ha seguit el mateix guió que els dos primers (25-13), gràcies a la solvència ofensiva d’Allie Davenport (20p) i Marcella Amaral (16p). La cirereta al partit l’ha posada Antonela Fortuna amb el punt definitiu.

A sis jornades per completar el calendari regular, els dos següents compromisos de l’Avarca seran determinants: dissabte a la pista del Sant Cugat, per fermar virtualment el bitllet directe per a les semifinals, i el dimecres següent rebent l’Hidramar Gran Canària, el campió de Copa, amb el lideratge en joc.

04/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris