Victòria del Collerense 2 a 1 contra el Saragossa

Victòria del Collerense en la lluita per la segona plaça de la classificació. El duel contra el Saragossa s'ha decantat per a les palmesanes, que han hagut de remuntar el partit.

11/11/2018

Victòria del Collerense en la lluita per la segona plaça de la classificació. El duel contra el Saragossa s’ha decantat per a les palmesanes, que han hagut de remuntar el partit. I això que des del minut 12 han jugat amb una jugadora més per l’expulsió de Nora, que estira Gabi de la camiseta en aquesta acció. A la mitja hora les aragoneses han aprofitat una contra per avançar-se 0 a 1 al marcador.. Però a la segona part ha arribat la remuntada liderada per Cora. Amb dos gols, tots dos després d’un servei de córner, la jugadora del Collerense ha deixat tres punts vitals a casa.