Victòria del Formentera que el manté amb opcions de permanència

Ha guanyat per 2 a 1 el Deportivo Aragón i el seu destí es decidirà a la darrera jornada

06/05/2018

El Formentera ha estat el gran beneficiat a la zona baixa després de la seva victòria contra el Deportivo Aragón per 2 a UN. Tots els gols han arribat a la segona part. Gori López ha fet el primer després d’aprofitar un rebuig de la defensa aragonesa. Poc ha durat l’alegria perquè dos minuts després, el Deportivo Aragón ha empatat gràcies a un bon xut del mallorquí Pep Biel. El Formentera ho ha intentat de totes les maneres, s’ha topat tres vegades amb el pal i a la fi ha rebut el premi. Juan Antonio ha fet el 2 a UN al minut 78. Un gol que ha fet esclatar un Municipal de Sant Francesc ple a vessar. El Formentera continua en descens però amb el mateixos punts que Balears i Llagostera.