El Mallorca ofega el Reial Madrid

Un autogol de Nacho dona la quarta victòria consecutiva dels vermells a casa (1-0)

05/02/2023

Amb dos canvis de darrera hora ha començat el partit entre el Reial Mallorca i el Reial MadridValjent, amb febre, ha quedat fora de la convocatòria i Thibaut Courtois s’ha lesionat a l’escalfament. Gio González de central i Lunin sota els pals dels blancs han entrat a l’onze.

L’única diana del partit ha arribat al minut 13. Centrada de Dani Rodríguez que intenta rematar Vedat Muriqi, però Nacho toca la pilota i l’envia al fons de la xarxa. Autogol del jugador del Madrid. Al minut 57, l’àrbitre assenyala penal a favor del Reial Madrid després d’una acció entre Rajkovic i Vinicius. Marco Asensio agafa la responsabilitat, llança des dels onze metres i el porter serbi atura la pilota.

Ambdós tècnics comencen a moure la banqueta, però el Reial Madrid no pot superar la defensa mallorquinista. Els darrers compassos de partit han estat un atac constant del Reial Madrid. Nou minuts de temps afegit d’infart on Mariano i Rüdiger han tengut, sense èxit, l’oportunitat d’empatar el matx.

Al final, victòria per als homes de Javier Aguirre que, quatre anys després, tornen a guanyar el conjunt blanc a Son Moix. Tres punts d’or per al Mallorca que ja suma 28 punts i acumula quatre victòries consecutives a casa, a més totes per 1-0. Dissabte visiten el Sánchez-Pizjuán.