Victòria del Mallorca contra l’Sporting en el retorn de Muriqi

Dani Rodríguez va marcar l'únic gol del partit al primer temps

28/07/2022

12

El Reial Mallorca va sumar la tercera alegria en aquesta pretemporada. Victòria per 1 a 0 davant l’Sporting de Gijón d’Abelardo en un partit dominant de cap a peus per a un Mallorca que ja domina el sistema de Javier Aguirre. Lago i Abdón varen ser les grans novetats d’un onze que ja comença a ser bastant reconeixible. El de Costa d’Ivori va ser el jugador més destacat de la primera meitat; de les seves botes neix la primera jugada amb perill de l’equip. Lago cerca la seva tercera diana aquesta pretemporada, però el premi del gol li va tocar a Dani Rodríguez. El gallec aprofita una gran passada a l’espai d’Antonio Raíllo per posar la pilota a l’escaire de Diego Mariño.

Poca cosa més va deixar la primera meitat, més enllà de qualque acció individual novament de Lago Junior, que va donar un bon ensurt després d’aquesta entrada.

A la segona part, les entrades de Kang In Lee i Ángel Rodríguez varen donar aire fresc a l’atac mallorquinista. En poc més de 5 minuts, el canari i el sur-coreà varen fregar el gol en 3 ocasions. Primer ho intenta Àngel; després Kang In, amb una gran intervenció de Cuéllar, i dos minuts després, novament té el gol el davanter, a qui se li escapa per centímetres.

La reestrena de Vedat Muriqi amb la camiseta del Mallorca a punt va estar de ser triomfal. La primera pilota que toca quasi es converteix en assistència de gol per Antonio Sánchez, i seva va ser la darrera ocasió de l’equip per fer el 2 a 0, però al kosovar se li’n va alta. Djurdjevic i Otelo varen ser els únics en intimidar Leo Román, qui ahir va tenir molt poca feina. Bona estrena de l’equip davant l’afició, encara que la plantilla demana calma.