Victòria del Mallorca per mirar cap a Europa

El conjunt d'Aguirre s'imposa de manera brillant al Vila-real, en la cinquena victòria consecutiva a Son Moix

18/02/2023

8

Torna el Mallorca a Son Moix, al seu fortí, i torna a aconseguir la victòria. Aquesta vegada, contra el Vila-real i per 4-2. Festa a la grada i festa a la gespa, on el Mallorca ha obtingut la seva major victòria de la temporada.

Prest s’ha posat tot de cara. Al minut 20 Tinotenda Kadewere, que aquest dissabte s’estrenava com a titular, posava el primer en el marcador. Errada majúscula de Pepe Reina, Muriqi la recupera, i assisteix al zimbabuès, que fa el seu primer gol en lliga. I un minut després, Manu Trigueros ha vist la vermella directa per una agressió a Dani Rodríguez.

Pareixia tot controlat, però Gio i Raillo s’han obstinat que no fos així. Entre tots dos deixen a Morales tot sol davant Rajkovic, i ‘el Comandante’ no perdona per posar l’empat. Però només un minut després, Dani Rodríguez, amb un imponent remat de cap, torna a posar al Mallorca per davant en el marcador. Centrada des de la dreta de Maffeo, i el migcampista de Betanzos que la col·loca a la perfecció.

A la represa, es repetia la història. Nova errada de la defensa mallorquinista, en aquest cas de Copete, Yeremi filtra per a Samu Chukwueze, i aquest torna a superar Rajkovic picant la pilota amb molta qualitat. Però no ha tardat gaire més, 6 minuts, en tornar a posar Dani Rodríguez al Mallorca per davant. Kang In Lee treu des de la cantonada, i, novament de cap, el gallec fa el seu segon gol del dia.

I en el minut 63, la sentència. Raillo la deixa de cap, i Muriqi remata de primeres a l’escaire. El kosovar marca en lliga més de tres mesos després, i ho fa per rubricar una victòria que deixa el Mallorca, ara mateix, molt prop d’Europa.