Victòria del Son Sardina 3-2 davant l’Sporting de Maó

Les menorquines s'han avançat amb gol d'Irene, però el Son Sardina ha aconseguit remuntar

04/02/2018

A la Segona Divisió femenina, avui derbi balear entre el Son Sardina i l’Sporting de Maó. Al final, la victòria ha estat per al conjunt mallorquí per 3-2. S’han avançat les menorquines gràcies al gol d’Irene als 8 minuts del primer temps. Abans del descans, el Son Sardina ha aconseguit empatar, després de la rematada de primeres de la capitana Tània. Al segon temps, les de Paco Cobo han capgirat el marcador. Ha estat novament Tània, amb un llançament de falta que ha sorprès Marta Gayà. L’equip menorquí igualat forces amb la diana d’Estefa. Les de Pau Camón han cercat el tercer. Ha estat el Son Sardina, però, qui ha tingut el premi. Jessi, a passada de Tània, ha fet el 3-2 que ja seria definitiu. L’Sporting queda en zona de descens, amb només 8 punts. El Son Sardina és a la zona tranquil·la, amb 29