Remuntada èpica del Mallorca Palma Futsal contra el Betis (4-6)

És la tercera victòria consecutiva de l'equip mallorquí, que es col·loca líder provisional de Primera

23/09/2023

19

El Palma tenia reservada per avui una autèntica lliçó d’orgull. L’equip mallorquí s’ha avançat al marcador al minut 4. Gol de falta de Cléber just abans que el partit es convertís en un autèntic malson. El Betis ha capgirat el marcador en una primera part per oblidar dels de VadilloPiqueras ha encetat la ferida al minut 7. Pocs segons després, Lin l’ha feta encara més gran amb el 2 a 1 i al 13, el gol de Tayebi en pròpia porteria ha deixat clar que l’hemorràgia tenia mala cura. Abans del descans, Pedro Toro ha fet el 4 a 1 de doble penal que convertien el partit en gairebé una missió impossible per al Palma. Però si qualque cosa té aquest equip, és capacitat de reacció. Ja a la segona meitat, Jesús Gordillo ha iniciat una remuntada èpica. El jugador ha redebutat amb gol després de gairebé 1 any fora de les pistes per lesió. I a partir d’aquí, els de Vadillo han donat un recital de futbol sala. Bruno Gomes ha fet el 4 a 3 que ha donat ales a l’equip, fins que Tayebi ha empatat des del punt de penal. Però ni tan sols així, n’ha tengut a bastament el Palma, que estava convençut de poder treure els tres punts. Al minut 38, torna a aparèixer Tayebi per fer el 4 a 5 i, al minut 39, Romulo ha tancat el marcador amb el definitiu 4 a 6. Gol de doble penal en una remuntada per emmarcar del Palma, que suma 3 victòries en tres partits i es col·loca líder provisional de Primera. Inici immaculat de lliga just abans de rebre el Barça a Son Moix.