Victòria i lideratge per a l’Avarca de Menorca

L'equip ciutadellenc s'ha imposat a Las Palmas per 3-2 en un partit d'infart. El triomf té premi: el conjunt de Bep Llorens torna a ocupar la primera posició a la classificació de la Superlliga

18/02/2021

Han estat dues hores de tensió máxima a Ciutadella. En joc estava el lideratge de la Superlliga femenina de voleibol. Qui guanyàs el partit ocuparia la primera posició de la taula. I la victòria ha estat per al conjunt dirigit per Bep Llorens. L’Avarca s’ha imposat en el primer set per 25-21. Però les coses han canviat ben prest. En una segona mànega igualadíssima, Las Palmas s’ha adjudicat el parcial per 25-27. El tercer set també ha estat per al conjunt canari. El 17-25 obligava les ciutadellenques a remuntar el partir si volien sumar el triomf i aferrar el lideratge. No han fallat. S’han imposat en el quart per 25-20 i en el cinquè i definitiu han estat més encertades en el moment decisiu. La mort sobtada ha finalitzat amb un marcador de 15-11 per a les menorquines. Victòria i lideratge per a l’Avarca, que dissabte visita la pista de l’Haris de Tenerife, tercer classificat.